Od receptury do jadłospisu – BIAŁYSTOK 31.01.2020
Od receptury do jadłospisu – Białystok 31.01.2020 r.
Szanowni Państwo Centrum Kształcenia i Wdrożeń serdecznie zaprasza na SZKOLENIE: OD RECEPTURY DO JADŁOSPISU czyli zasady żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży, zgodne z aktualnymi normami żywienia i zaleceniami żywieniowymi.
OD INSTRUKCJI DO KARTY KONTROLI czyli zasady prowadzenia systemu HACCP w zakładzie żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży zgodnie z aktualnymi przepisami prawnymi.
DLA KOGO:
* dyrektorów żłobków, przedszkoli, szkół podstawowych i ponadpodstawowych, dietetyków, intendentów, kucharzy zatrudnionych w w/w placówkach,
* właścicieli firm cateringowych wytwarzających posiłki dla dzieci i młodzieży,
* pracowników wojewódzkich i powiatowych stacji sanitarno-epidemiologicznych.
KIEDY, GDZIE:
30.01.2020 r. Olsztyn, ul. 1 Maja 13, godz. 9:00 – 15:00
CENA: 290 zł netto – całkowity koszt udziału 1 osoby z placówki,
480 zł netto – całkowity koszt udziału 2 osób z tej samej placówki.
UWAGA: jednostki budżetowe zwolnione z podatku VAT.
UWAGA: dla osób fizycznych cena netto jest jednocześnie ceną brutto!
ZGŁOSZENIA:
* telefonicznie pod nr telefonu 664 174 904, 602 262 011
* mailowo na adres kontakt@ckiw.edu.pl lub jolanta.machejek@ckiw.edu.pl (poprzez wypełniony i podpisany skan karty zgłoszeniowej)
SZKOLENIE POPROWADZI wieloletni pracownik Państwowej Inspekcji Sanitarnej odpowiedzialny za czynności kontrolne, pełnomocnik systemu bezpieczeństwa żywności w dużym zakładzie wytwarzającym żywność pochodzenia zwierzęcego, audytor systemów zarządzania, w tym systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności.
PROGRAM SZKOLENIA: w załączeniu.